Nordea Invest Enhanced

Investeringsfonde – mere end indeks, men stadig til indekspris

Nordea Invest Enhanced er en serie investeringsfonde designet til at klare sig en smule bedre end indeksfonde. Fondene tager udgangspunkt i markedsindekset, men kan samtidig identificere og fravælge aktier, der f.eks. er specielt dyre eller hvor prisen svinger meget. Fondene er screenede, så de ikke indeholder virksomheder, der figurerer på vores udelukkelsesliste

Til dig, der ønsker lavere omkostninger

Nordea Invest tror som udgangspunkt på aktiv forvaltning – for vi har historisk vist at vi ofte kan skabe ekstra værdi på den måde. Men normal aktiv forvaltning behøver ikke at være det rigtige valg for alle investorer i alle situationer. Nogen gange er lave omkostninger vigtigere, end udsigten til et muligt merafkast.

Vores Nordea Invest Enhanced fonde er investeringsprodukter, der tager udgangspunkt i et markedsindeks, men hvor der tages enkelte aktive beslutninger for at balancere beholdningen så økonomisk fordelagtigt for investorerne som muligt.

Det betyder både, at det forventede afkast vil ligge en smule højere end indeksets, og at omkostningerne kan holdes på et niveau, som typisk kun er forbeholdt indeksfonde.
 

Passiv tilsat lidt aktiv

"I vores Nordea Invest Enhanced fonde har vi tilsat en smule af vores succesfulde aktive forvaltning til de traditionelle indeksfonde. Vi tilbyder investorerne en ny type fond med samme lave omkostninger, som det forventes ved passiv forvaltning".


- Eric Pedersen, direktør i Nordea Invest

Fem verdensomspændende investeringsfonde

Enhanced fondene tæller Nordamerika Enhanced, Europa Enhanced, Japan Enhanced, Global Enhanced og Emerging Markets Enhanced.

Alle tager udgangspunkt i et givent indeks, men som et plus har vi aktivt fjernet de "dyre" eller "dårlige" selskaber, som potentielt kunne påvirke afkastet negativt. 

Sidst - men ikke mindst - kan du være sikker på at din opsparing ikke bliver investeret i klyngebomber, atomvåben, kul eller landminer. De er også aktivt fjernet. 

Man kan sige at vi har tilladt os at pille det værste fra.

Klik dig ind på de enkelte fonde, hvis du vil læse prospektet og vide mere om nøgletal, afkast og omkostninger.

Europe Enhanced

Japan Enhanced

Global Enhanced

America Enhanced

Emerging Markets Enhanced

Man rolling coin

Nordea Investor – online aktiehandel

Nordea Investor er en digital handelsplatform, hvor du som Nordea kunde nemt og enkelt kan handle værdipapirer.

Bliv investor

Vil du vide mere om investering? Så kontakt Nordea Bank og få tegnet en personlig investeringsprofil..