Velkommen til en helt ny Magasin-oplevelse

MyInvest er en helt ny app til dig, der vil have endnu mere ud af Nordea Invest Magasinet. App’en er gratis og kommer med en række smarte funktioner – blandt andet løbende påmindelser, når der er nye historier, som er relevante for lige netop dig. 

MyInvest – app’en til vores trofaste Magasin-læsere

Gratis adgang til et stort udvalg af artikler

Med MyInvest i lommen behøver du ikke lede længe efter godt, investeringsrelevant læsestof. Her får du nemlig fuld adgang til hundredevis af velresearchede artikler og markedshistorier med et enkelt klik.

 

For at give dig den bedst mulige oplevelse, dækker vi alt fra tankevækkende viden om bæredygtig opsparing til information om aktiemarkederne og hvad de påvirkes af. Og vi varierer så vidt muligt formatet, så du både får adgang til film, minidokumentarer, baggrundsreportager og artikler.

Sortér på emner og ’mix & match’ dine artikler

MyInvest-app’en opdateres løbende med nye artikler, og er både nem og overskuelig at finde rundt i. Det skyldes blandt andet, at der aldrig er mere end 24 artikler at vælge mellem inden for et givent emne.

De 24 artikler udvalgte artikler er baseret på de ’interesseområder’, du vælger at følge. Det vil sige, at så snart du til- eller fravælger at følge et område, så ændrer artikeludvalget sig tilsvarende – og du har nu adgang til helt nye artikler.

Hvis du føler dig eventyrlysten, har du desuden mulighed for gå på opdagelse blandt Magasinets mange andre artikler. Disse artikler findes under følgende hovedområder: Bæredygtighed, fonde og markeder, indsigt og opsparing

Bliv påmindet når der er nye, relevante artikler til dig

Hvis du er interesseret i et eller flere specifikke emner, kan du vælge at få notifikationer direkte på mobilen, når der er nye historier, som matcher lige netop dine interesser.

Påmindelser sker helt gnidningsfrit og sikrer, at du aldrig mere går glip af en interessant historie igen.

Kom igang - og hent MyInvest-app’en lige her

MyInvest er udviklet af Nordea Invest og vil løbende blive opdateret med nye investorrelevante features.

Klar til at dykke ned i investeringens fascinerende verden?