Investorinformation

Investorinformation

Her på siden kan du finde informationer om udbytter, skatteforhold, omkostninger, årsrapporter og vores generalforsamlinger i de forskellige foreninger

SKAT

Du skal betale skat af dine gevinster ved investering, og er selv ansvarlig for at tjekke, om din årsopgørelse er udfyldt med de rigtige oplysninger. Det gælder uanset, om du køber eller sælger aktier og andre værdipapirer, eller du blot får udbetalt et årligt udbytte.

Udbytter

Når det går godt for en virksomhed, kan de vælge at udbetale noget af overskuddet til deres aktionærer. Beløbet er skattepligtigt. Hvis du, som investor, ikke skal bruge det beløb, du modtager i udbytte, kan det være en god ide at få pengene tilbage i arbejde ved at geninvestere.

En forening for vores investorer

Årsrapporter og fondsbørsmeddelelser

Årsrapporter og fondsbørsmeddelelser er et vigtigt værktøj for de fleste investorer. Vi har samlet det hele ét sted, herunder de seneste prospekter og Central Investeringsinformation for investeringsforeningen Nordea Invest.

Generalforsamling

På generalforsamlingen godkender investorerne blandt andet årsregnskaber og udbytter. De vælger også bestyrelsen og vedtager eventuelle ændringer i vedtægterne. Som investor har du ret til at stemme og gøre din indflydelse gældende, hvis dine beviser er noteret på navn.