Climate Planet 2017

Den imponerende klimaudstilling Climate Planet besøgte København fra 23. september til 22. oktober. Udstillingen fokuserer på en af tidens største udfordringer, klimaforandringerne, og Investeringsforeningen Nordea Invest var med som partner for at belyse, hvorfor vi som investorer har et stort ansvar.

Bæredygtighed er vejen frem – også når det kommer til din opsparing

Klimaforandringerne er her, dér og alle vegne. De gode nyheder er, at vi stadig kan nå at rette op på vores fejl. Og én af de ting, der virkelig kan gøre en forskel, er måden, vi investerer på.

Netop derfor var Nordea Invest med som partner på Climate Planet. Vi ønsker generelt at brede budskabet ud til så mange mennesker som muligt, så vi sammen kan gøre en større forskel. Climate Planet var en oplagt mulighed for dette.

Til formålet lavede vi vores egen ’mini-udstilling’ om bæredygtig opsparing, hvor vi opfordrede og inspirerede de besøgende til at tænke over deres vaner og valg. I hverdagen og med henblik på deres placering af deres opsparing.

Bæredygtighed er vejen frem

Klima-ninja eller miljøgris?

Danske forbrugere har vidt forskellige holdninger til klimaforandringer – og ikke mindst, hvordan vi tackler dem. I denne grafik fra vores ’miniudstilling’ lister vi de mest gængse arketyper for at skabe interesse omkring emnet.

Klima-ninja eller miljøgris?

Red verden fra din sofa

Et tredje element i udstillingen handlede om de mange små ting, der kan gøre en forskel i kampen mod klimaforandringer. Det kan nemlig lade sig gøre og kræver ikke nødvendigvis de store omvæltninger. Ja, faktisk kan du komme i gang (næsten) uden at rejse dig fra sofaen.

Red verden fra din sofa